2019. július 10., szerda

Sziasztok bogyókák!

Sziasztok bogyókák!

UPDATE:  A mai nappal ezúttal egy filmes, vegyes blog lesz, de igazából, ha lesz igény rá, akkor fanfictiont is fogok posztolni ide. Átnevezem a blogot is, de az url ugyanaz marad, készítek róla egy snapshot-ot, ha bárki szeretné látni, hogyan kezdődött az egész. 
Vegyes alatt azt értem, hogy ide jönni fog film-review, - főleg a 90's évekből - sztárokkal kapcsolatos dolgok, akiket ugyanúgy tisztelek, mint a South Parkos srácokat. Szóval talán itt gyakrabban fogtok tartalmat látni, mint a treymatthungary.blogspot.com -on. Szóval heads up, és ígérem ezen a nyáron aktív leszek :))

A mai nappal el szeretném indítani a South Parkos, az alkotókkal vegyített fan-fiction-os blogot.

Aki nem ismerné a South Park két atyját, Matt Stone-t és Trey Parker-t, azoknak egy kicsit bemutatom őket.
Matt és Trey a Colorado-i egyetemen találkoztak először. Az ott töltött filmes órákon döntötték el, hogy ebbe az irányba indulnak el. A két férfi karrierje a 90's évek végén indult be igazán. Több filmet is készítettek, és szerepeltek is más filmekben. Na jó, csak egyben, mert minden (szerintük) szar filmes szerepeket ajánlottak nekik.
Hadd soroljak fel pár, szerintem remek filmet tőlük: Orgazmo, Cannibal! The Musical, BASEketball (David Zucker film), stb. További infóért mindenképp néz körül a neten,vagy a másik blogomon. ;)
Aki rendszeresen néz/nézett South Parkot, az már tudhatja, hogy a négy, mocskos szájú gyerek mennyi kalandban vesz részt. De érdemes az alkotók életeibe is belepillantani, hogy ne maradjon egy-két rész homályos.

A fan-fictionjaim sokszor fogják ötvözni a South Parkot - Parker-rel és Stone-nal. Vagy egyáltalán nem, még meglátom.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha további infót akarsz írj kommentet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

South Park - Satan